Implantaten

Meer informatie over implantaten

Wanneer een kunstgebit te weinig houvast heeft aan de onderkaak, kan in sommige gevallen gekozen worden voor een klikgebit op implantaten. Hierbij worden er implantaten (dit zijn titanium schroeven) in het kaakbot geplaatst  

Implantaten bij kunstgebitten

Wanneer een kunstgebit te weinig houvast heeft aan de onderkaak, kan in sommige gevallen gekozen worden voor een klikgebit op implantaten. Hierbij worden er implantaten (dit zijn titanium schroeven) in het kaakbot geplaatst. Na de herstelperiode wordt er een nieuwe prothese voor u gemaakt die op de geplaatste implantaten met een speciaal kliksysteem vastgeklikt kan worden.
Vindt u de behandeling spannend? Maakt u zich geen zorgen, dat snappen wij. Onze implantoloog en de assistente nemen uitgebreid de tijd voor u en zullen u graag nog een keer uitleggen hoe de behandeling stap voor stap in zijn werk zal gaan. U zult bij ons ook eerst voor een intakegesprek komen waarbij alles haarfijn uit wordt gelegd en u alles over de behandeling kunt vragen. U krijgt een informatieblad mee naar huis over de behandeling en de nazorg, ook kunt ons altijd nog bellen voor vragen.

Ook fijn om te weten: de behandeling vindt gewoon plaats in onze eigen praktijk aan de Siersteenlaan in Groningen.

Wilt u meer informatie over implantaten? Neem dan even telefonisch contact met onze praktijk in Groningen op of stap even binnen om een afspraak te maken.
Een nieuw kunstgebid

Wij adviseren een nieuwe gebitsprothese wanneer uw huidige gebitsprothese

1Zwarte randjes vertoont
2Scheuren vertoont
3Breekt
4Er veel voedsel onder komt
5Blaren/pijn veroorzaakt